Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautuminen edellyttää rekisteröitymistä ilmoittautumisjärjestelmäämme Hoikaan sekä maksu- ja peruutusehtojen ja tietosuojakäytäntömme lukemista. Rekisteröityminen ja ilmoittautuminen

1. Ilmoittautuminen edellyttää rekisteröitymistä ilmoittautumisjärjestelmä Hoikaan sekä maksu- ja peruutusehtojemme lukemista. Tarkista että olet ilmoittautumassa seuraan Tikkurilan Liikuntaseura.
Sähköpostin ilmoittaminen on tärkeää, koska seuran viestit lähetetään yleensä sähköpostilla. Saat rekisteröidyttyäsi sähköpostiisi käyttäjätunnuksesi ja salasanan, joilla voit jatkossakin kirjautua ilmoittautumaan, joten ota ne talteen. Voit myös vaihtaa salasanan haluamaksesi välilehdeltä "omat tiedot". Jos olet rekisteröitynyt aiemmin, mutta et muista salasanaasi, pyydä uusi toimistolta. 

Lasta ilmoittaessasi: Rekisteröidy ensin itse Hoikaan ja lisää sitten lapsesi alikäyttäjäksesi kohdasta Omat  tiedot - lisää uusi alikäyttäjä. Tämän jälkeen pystyt hallinnoimaan lapsesi ilmoittautumisia omilla tunnuksillasi. Täytä yhteystietosi myös lapsesi tietoihin. Jos olet  aiemmin rekisteröinyt vain lapsesi, voit lisätä itsesi myös jälkikäteen hänen omat tiedot-välilehdeltään ylikäyttäjäkseen.

2. Ilmoittautuminen välilehti: Valitse ilmoitettava henkilö ja sen jälkeen ryhmä, kurssi tai jumppakortti johon ilmoittaudutaan. Perheliikuntatunneille ilmoitetaan kaikki osallistujat erikseen eli ensin aikuinen ja sitten lapsi/lapset. Hoikassa näkyy automaattisesti ikäryhmään kuuluvien ryhmät, joille voi ilmoittautua. Jos ryhmä on täynnä, voi ilmoittautua jonotuspaikalle. Mahdolliset peruutuspaikat luovutetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

3. Hoika opastaa ilmoittautumisessa eteenpäin. Noudata ohjeita tarkasti kunnes lasku muodostuu, jotta ilmoittautuminen menee loppuun asti. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi tiedon ilmoittautumisesta sekä laskun. Jonotuspaikasta ei vielä muodostu laskua. Laskun ja osallistumistiedot löytää myös ilmoittautumisen jälkeen Hoikasta henkilön tiedoista. Jos ilmoittajalla ei ole sähköpostia, laskun voi ilmoittautuessa tulostaa itselleen.


TINAgym(Puistokulma)

Aikuisten jumppakalenterin tunneilla käydään jumppakorteilla. Ilmoittaudu valitsemaasi korttityyppiin:

VIP-kortti on mobiilikortti.

10x kortti ei ole mobiilikortti ja täytyy noutaa toimistolta. (Käy myös kouluilla, ei Dickursby)


Vantaan kaupungin yhteistyökurssit ja muut erilliskurssit

Sitova kurssi-ilmoittautuminen. Ei jäsenmaksuvelvollisuutta.  Ilmoittautuminen edellyttää rekisteröitymistä ilmoittautumispalvelu Hoikaan.
Rekisteröintiäsi ei ilman pyyntöä välittömästi poisteta ilmoittautumisjärjestelmästä, mikäli et ole erikseen pyytänyt tietojesi poistamista. Pienen tauon tullessa ilmoittautumisten väliin, uutta rekisteröintiä ei todennäköisesti tarvitse tehdä, vaan voit käyttää aiempaa tunnusta ja salasanaa ilmoittautumiseen, mutta pidemmän tauon jälkeen tietosi on todennäköisesti poistettu. Mikäli haluat, että tietosi jäsenyyden päättyessä poistetaan välittömästi rekisteristä, niin ilmoitathan asiasta toimistolle.Tiedote: Olemme huomioineet 25.5.2018 voimaan tulleen uuden tietosuoja-asetuksen:

Yhdistyksellä lainsäädännöllinen velvoite ylläpitää jäsenrekisteriä. TLS ylläpitää jäsenreskiteriä ilmoittautumisjärjestelmä Hoikassa. Jäsenrekisterissä käsiteltävät tiedot ovat: nimi, syntymäaika, postiosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Rekisterin käyttötarkoitus on rekisteröityjen jäsentietojen hallinta jäsenyyden aikana, laskutustehtävät sekä seuran sisäinen markkinointiviestintä. 

Käsiteltävät henkilötiedot on suojattu ja niihin on pääsy vain sellaisilla henkilöillä, jotka tarvitsevat kyseisiä tietoja työtehtäviensä hoitamiseksi. Henkilötiedot on suojattu ulkopuoliselta käytöltä, eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille.

Jokaisella Hoika-rekisterissä olevalla tai hänen huoltajallaan on pääsy omiin tietoihinsa salasanallaan. 
Ilmoittautuminen tunneille edellyttää, että olet lukenut myös Suomen Voimisteluliiton ilmoituksen tietosuoja-asetuksesta, joka löytyy Hoikasta.

Hoika-järjestelmästä poistosta tulee olla erikseen yhteydessä toimistoon. Jäsenyys katkeaa automaattisesti vuoden vaihteessa, jos ryhmiin ei ilmoittauduta. Jos ilmoittautumisia ei jatkossakaan tule pidemmän ajan kuluessa, tiedot poistetaan järjestelmästä. Jos haluat, että tietosi järjestelmässämme säilytetään, vaikket toistaiseksi osallistu toimintaan, ilmoita toimistolle asiasta.

Antaessasi tietoja sähköpostitse tai lähettäessäsi lomakkeella yhteystietoja tämän nettisivun kautta,  tiedot välittyvät sähköpostin kautta toimistolle. Sähköpostitse lähetetyissä tiedoissa on olemassa tietosuojariski, mutta tietojasi ei ilman lupaasi tai pyyntöäsi välitetä toimistolta eteenpäin. Emme myöskään luovuta kenellekään muiden esim. ohjaajien tietoja, mutta voitte pyytää viestin välittämistä toimistolta.