Ilmoittautumisohjeet

Tikkurilan Liikuntaseura on ottanut käyttöönsä myClub-palvelun.

myClub on urheiluseurojen jäsenpalvelu, jolla seuramme hallinnoi jäsenten läsnäoloseurantaa, järjestömaksuja, jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia ja jäsentiedotteita.

Jäsenenä saat käyttöoikeuden myClubiin (jäsentilin), jolla voit ylläpitää itse kätevästi omia yhteystietojasi, saat laskut, jäsentiedotteet automaattisesti omalle jäsensivullesi. Omalta jäsensivultasi voit myös ilmoittautua helposti seuran avoimiin tapahtumiin ja seurata omaa harjoitteluaktiivisuuttasi. Useampi henkilö (esim. molemmat vanhemmat) voi hallinnoida yhtä jäsentiliä.

myClub on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa. myClubista löytyy myös mobiilisovellus, jonka voi ladata maksutta sovelluskaupasta.

Kaikki tietoliikenne on myClubissa suojattua, ja salasanat ovat järjestelmässä vahvasti salattuja. Ohjeita myClubin käyttöön löydät täältä: https://help.myclub.fi


myClubin käyttöönotto


Seuran jäsen tai jäsenen vanhempi voi käyttää myClubia joko selaimella tai maksuttomalla mobiilisovelluksella, jonka voi ladata sovelluskaupasta. myClubilla voit esimerkiksi ilmoittautua kursseille tai tapahtumiin, tarkastella laskua ja viestiä myClubilla.


Kirjautuminen myClub-tunnuksella

Käyttääksesi itse/lapsesi puolesta myClubia seurassa tarvitset henkilökohtaisen myClub-tunnuksen (= sähköposti + salasana), jolla kirjaudut seuran myClubiin. Jos sinulla on jo myClub-tunnus, kirjaudu sillä sisään liittyessäsi uuden seuran toimintaan. Henkilökohtaisella myClub-tunnuksella voi hallinnoida yhtä tai useampaa jäsentiliä yhdessä tai useammassa seurassa.

myClub-tunnus luodaan aina itselle omalla sähköpostilla (ei lapselle tai muille henkilöille) – vaikka vanhempi käyttäisi myClubia vain lapsensa harrastustoiminnassa. Yli 13-vuotias voi luoda itse oman myClub-tunnuksensa. Alle 13-vuotias ei voi luoda tunnusta ilman kutsua vanhemmalta.


VIP- ja 10 kerran kortit tulevat näkyviin omaan myClub sovellukseen, ilmoittautumisen jälkeen myClub tulisi ladata puhelimeen omasta sovelluskaupasta jotta kortteja voi käyttää. 


Ilmoittautuessasi Tikkurilan Liikuntaseuran järjestämille kursseille myClubissa jäsentilin luominen tapahtuu samalla, erillistä rekisteröitymistä ei siis tarvitse tehdä.


Uuden kortin ostaminen myClub- sovelluksessa.


Kun vanha kortti on käytetty loppuun, on uuden kortin ostaminen myClubissa helppoa. Sovelluksessa uuden kortin voi ostaa avaamalla tapahtumat -sivun, etsimällä itselleen mieluisen tunnin listalta ja tekemällä tähän ilmoittautumisen, ilmoittautuessa sovellus pyytää ostamaan jonkin korttivaihtoehdoista. Vahvistamisen jälkeen uusi kortti löytyy taas jäsenkorttien takaa ja ilmoittautumisesta tullut lasku viestit ja laskut- sivulta. Tunnille ilmoittautuessa kortilta ei vielä kulu käyttökertaa, tämä tapahtuu vasta kun ohjaaja lukee kortin tunnilla.

Alla vielä kuvallinen ohje uuden kortin ostamisesta.

TINAgym(Puistokulma)

Aikuisten jumppakalenterin tunneilla käydään jumppakorteilla. Ilmoittaudu valitsemaasi korttityyppiin:

VIP-kortti sekä 10 kerran kortti ovat mobiilikortteja myClub sovelluksessa.


Vantaan kaupungin yhteistyökurssit ja muut erilliskurssit

Sitova kurssi-ilmoittautuminen. Ei jäsenmaksuvelvollisuutta.  


Rekisteröintiäsi ei ilman pyyntöä välittömästi poisteta ilmoittautumisjärjestelmästä, mikäli et ole erikseen pyytänyt tietojesi poistamista. Pienen tauon tullessa ilmoittautumisten väliin, uutta rekisteröintiä ei todennäköisesti tarvitse tehdä, vaan voit käyttää aiempaa tunnusta ja salasanaa ilmoittautumiseen, mutta pidemmän tauon jälkeen tietosi on todennäköisesti poistettu. Mikäli haluat, että tietosi jäsenyyden päättyessä poistetaan välittömästi rekisteristä, niin ilmoitathan asiasta toimistolle.Tiedote: Olemme huomioineet 25.5.2018 voimaan tulleen uuden tietosuoja-asetuksen:

Yhdistyksellä lainsäädännöllinen velvoite ylläpitää jäsenrekisteriä. TLS ylläpitää jäsenreskiteriä ilmoittautumisjärjestelmä Hoikassa. Jäsenrekisterissä käsiteltävät tiedot ovat: nimi, syntymäaika, postiosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Rekisterin käyttötarkoitus on rekisteröityjen jäsentietojen hallinta jäsenyyden aikana, laskutustehtävät sekä seuran sisäinen markkinointiviestintä. 

Käsiteltävät henkilötiedot on suojattu ja niihin on pääsy vain sellaisilla henkilöillä, jotka tarvitsevat kyseisiä tietoja työtehtäviensä hoitamiseksi. Henkilötiedot on suojattu ulkopuoliselta käytöltä, eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille.

Jokaisella Hoika-rekisterissä olevalla tai hänen huoltajallaan on pääsy omiin tietoihinsa salasanallaan. 
Ilmoittautuminen tunneille edellyttää, että olet lukenut myös Suomen Voimisteluliiton ilmoituksen tietosuoja-asetuksesta, joka löytyy Hoikasta.

Hoika-järjestelmästä poistosta tulee olla erikseen yhteydessä toimistoon. Jäsenyys katkeaa automaattisesti vuoden vaihteessa, jos ryhmiin ei ilmoittauduta. Jos ilmoittautumisia ei jatkossakaan tule pidemmän ajan kuluessa, tiedot poistetaan järjestelmästä. Jos haluat, että tietosi järjestelmässämme säilytetään, vaikket toistaiseksi osallistu toimintaan, ilmoita toimistolle asiasta.

Antaessasi tietoja sähköpostitse tai lähettäessäsi lomakkeella yhteystietoja tämän nettisivun kautta,  tiedot välittyvät sähköpostin kautta toimistolle. Sähköpostitse lähetetyissä tiedoissa on olemassa tietosuojariski, mutta tietojasi ei ilman lupaasi tai pyyntöäsi välitetä toimistolta eteenpäin. Emme myöskään luovuta kenellekään muiden esim. ohjaajien tietoja, mutta voitte pyytää viestin välittämistä toimistolta.