Tanssiliikunta


Mixdance aikuiset
Hauska tanssitunti, joka sopii kaikille. Tunnilla on ensin lämmittelyä tanssien, lyhyt ja napakka lihaskunto-osuus, venyttely ja tanssisarjan opettelu. Tunneilla tavoitteena on kehonhallinnan ja liikkuvuuden lisääminen, sekä tutustuminen rennossa ja iloisessa tunnelmassa showtanssiin, street-danceen, reggaetóniin ja moneen muuhun lajiin, myös toiveidenne mukaan! Tunneilla opeteltava koreografia vaihtuu usein ja mukaan pääsee milloin vaan. Tunti on keskiraskas, mutta tunnilla voi tehdä oman kunnon mukaan.
Lavis®- lavatanssijumppa
Lavis on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. LAVISta tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. Sopii kaikille.
 

Tanssi

Vaihtelevaa musiikkia ja monipuolista liikettä, hymyillen ja hikoillen. Aiempaa kokemusta et tarvitse, sillä jokainen liikkuu tyylillään. Tunti pysyy samana pidemmän aikaa, jolloin musiikki ja liikkeet tulevat tutuiksi.

Aikuisbaletti

Baletti on yksi vanhimmista taidetanssin muodoista. Avoimen tason aikuisbaletissa harjoitellaan baletin perustekniikkaa keskittyen kehon linjauksiin ja ryhtiin sekä liikkeen pehmeyteen ja keveyteen. Baletti sopii myös erinomaisesti lisätunniksi muiden tanssilajien harrastajille.

Pukukoodi:

Balettitunnille päälle ihonmyötäiset vaatteet ja vaaleanpunaiset/puuterin väriset tossut. Sukilla voi tanssia alkuun.