Aikuisten maksut

Kausimaksun lisäksi jokaisen toiminnassa mukana olevan tulee maksaa seuran jäsenmaksu 20€ kerran kalenterivuodessa. Vuonna 2023 jäsenmaksu on 20 euroa. Jäsenmaksuosuutta ei laskuteta erikseen, vaan se sisältyy jumppalaskullesi. (Poikkeus: Vantaan kaupungin yhteistyökurssien tai muiden erityiskurssien jumpparit, jos ei osallistuta perusjumppatoimintaan). Lue lisää


Hinnasto

Hinnasto aikuisten jumpatinfoHinta10x kortti

2 kpl 10x kortti

Puistokulma & Koulut (Ei sisällä kaupungin yhteistyöjumppia Dickursby koululla)

10x kortin postitus kotiin

10x kortin toimittaminen kouluille

85 €

140 €

5 €

2 €

VIP-kortti


+65-vuotiaat

Puistokulma & Koulut (myös kaupungin yhteistyöjumpat Dickursby skolan)

180 €


160 €

Vantaan kaupungin yhteistyöjumpatDickursby skolan 52 €Kokeilumaksu yksittäiselle tunnille

Vain toimistolta etukäteen ostettuna. Kertaluonteinen
eli ei jatkuvaan käyttöön.


Puistokulman alasalissa myös mahdollisuus ostaa yksittäisiä tunteja MobilePayllä.

10€- Perheliikuntatunneillemme pääsee voimassaolevalla VIP-kortilla edullisella lisämaksulla  (Ei 10x kortin ostajille). Lisätiedustelut toimistolta.


Korttivaihtoehdot


VIP-kortti:

Pääset korttia ohjaajalle näyttämällä käymään VIP-kortillamme rajattomasti sekä TINAgymin (Puistokulma), että Simonkallion, Hiekkaharjun ja Ilolan koulun ja Kuusikon koulun jumpissamme.

Voit käydä mielin määrin tunneillamme, valikoida tunnit jumppavalikoimastamme täysin oman aikataulusi ja tarpeidesi mukaan ja vaihdella tunteja vaikka viikoittain

10 kerran kortti:

Korttia voi käyttää jumpissamme Puistokulmassa, sekä Kuusikon, Hiekkaharjun-, Ilolan- Simonkallion- ja Jokirannan kouluilla. 

10x kortti ei käy Vantaan kaupungin kanssa yhteistyössä järjestetyillä kursseilla tai muilla mahdollisilla erityiskursseillamme, ellei muuta ole mainittu. Huom. Voimassa oloaika on rajattu. Ilmoittaudu korttiin ja nouda kortti toimistolta maksun jälkeen kuittia vastaan tai maksa kortti toimistolla noutaessasi sitä. 

10x kortti sopii erityisen hyvin jumpparille, joka käy satunnaisemmin jumpissa ja haluaa vaihdella jumppapaikkaa. Voimassa myös kevät- ja syyskausien välisinä aikoina (kesäjumpat ja joulujumpat), mikäli voimassaoloaika niille ajoille osuu.

Kortti tulee olla noudettuna ennen jumppaa (poikkeuksena kaudet aloittava Starttiviikko, jolloin ilmaiset jumppakäynnit).  Nouda kortti henkilökohtaisesti Puistokulman toimistolta, toimiston aukioloaikoina. Ota henkilöllisyystodistus ja juuri maksettuasi kuitti mukaan.


ERILLISKURSSIT:


Yhteistyökurssit Vantaan kaupungin kanssa

Järjestämme jumppia  yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa. Näille kursseille on sitovat ilmoittautumiset ennen kurssin alkua ilmoittautumisjärjestelmämme kautta. Huom. Kursseille osallistuvien ei tarvitse maksaa jäsenmaksuamme, ellei osallistu myös muihin Tikkurilan Naisvoimistelijoiden jumppiin. Starttiviikon avoimet ovet tunneille ei koske yhteistyökursseja eli ilmoittautua tulee etukäteen. Ei alennusryhmäalennuksia.


Tuntikokeilu 10€

Mikäli et ehtinyt kokeilemaan tuntia avoimien ovien Starttiviikolla, pääset tarvittaessa ennen kortin ostamista kokeilemaan haluamaasi tuntia kertamaksulla. 

Kokeilumaksu on tarkoitettu tunnin kokeiluun ennen kortin valintaa, mutta ennen seuraavalle tunnille menoa tulee ilmoittautua johonkin jumppakorttiin.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.