Maksutavat


Maksuvälineet toimistolla

-Pankkikortti, MobilePay ja liikuntasetelit (Smartum ja Edenred). Meillä käy maksuvälineenä myös Smartumin ja Edenredin kortit.


Mobiilimaksut:


- E-passi mobiilimaksu. Lataa E-passin sovellus puhelimeesi sovelluskaupastasi. Ilmoittaudu haluamaasi korttiin/jumppaan ja maksa jumppamaksu puhelimellasi toimistolla asioidessasi, valitse Tikkurilan Liikuntaseura käyttöpaikaksi ja haluamasi summa (osan maksusta voit maksaa muilla maksutavoilla). Näytä kuitti puhelimestasi toimistolla. Huom. Kuitti on voimassa vain 15 minuuttia ostohetkestä, joten tilaa se puheelimeesi vasta toimistolla.

- Smartumin mobiilimaksu

- Edenredin mobiilimaksu

Muut maksutavat:

- Tilisiirto ilmoittautuessa saamallasi laskulla. Muista maksaessa viitenumero! Maksutiedot kirjautuvat laskullesi viiveellä. Mikäli tulet toimistolle noutamaan korttiasi pian laskun maksun jälkeen, otathan mukaan viitenumeron ja muut maksutiedot sisältävän kuitin näytettäväksi.

- Smartum saldo-kortti. Asiakas voi tehdä saldolla maksaessaan veloituksen myös itse omassa verkkopalvelussaan osoitteessa smartum.fi.

- Edenred -pankkikortti

- E-passi verkkomaksu--> Asiakas tekee ilmoittautumisensa jälkeen veloituksen kirjautumalla omilla tunnuksilla E-passin verkkopalveluun ja tuo allekirjoitetun passikuitin toimistolle, jossa maksu kirjataan laskulle.  


Liikuntasetelillä /korteilla maksaminen käy ainoastaan henkilökohtaisen kausimaksun suorittamiseen. Ei esimerkiksi lapsen kausimaksuun. Liikuntaseteleillä maksu tulee tehdä seuran toimistolla ja muilla maksutavoilla palveluntarjoajan ohjeistuksen mukaisesti. Henkilöllisyys todistettava ostohetkellä toimistolla.

Kertamaksut 10€ ( Vain tuntia kokeillessa ja kertaluonteisesti.)

TINAgymillä (Puistokulma) on mahdollisuus maksaa uutta jumppatuntia kokeillessaan kertamaksu 10€. Saat kokeilulipun toimistolta tai mobiililipun puhelimeesi maksun jälkeen.