Kehonhuolto

Pilates
Kehonhallintaa ja keskustan voimaa kehittävä tunti, jossa harjoitteet tehdään hengityksen kanssa. Lisänä avaavia liikesarjoja, jotka huoltavat hyvin myös selkärankaa. Rentoutus osio lopussa.
Keskivartalotreeni/venyttely
Tunti sopii niin ensikertalaiselle kuin aiemmin liikuntaa harrastaneelle. Tunti alkaa kevyellä ja lyheyellä noin 5 min lämmittelyllä. Tämän jälkeen tehdään keskivartalolle erilaisia harjoitteita noin 25 min ajan, ja lopuksi tehdään pitkiä ja rauhallisia venytyksiä lattialla. Tunti on kuormitukseltaan kevyt ja soveltuu kaikille, ja ohjaaja antaa keskivartalo harjoitteista helpompia ja raskaampia vaihtoehtoja.


 

Terve-selkä

Jumppaa itsellesi ja selällesi parempi olo!  Tunnilla painotetaan selän ja niska-hartiaseudun hyvinvointia. Tunti sisältää alkulämmittelyn, tasapainoharjoituksia sekä selkä- että vatsalihaksia vahvistavan lihaskunto-osuuden. Lopuksi venytellään monipuolisesti, erityisesti selän liikkuvuus huomioiden. Tämä tunti sopii kaikille, sekä naisille että miehille, aloittelijoista jo pidempään harrastaneille.


Kehonhuolto

Huollamme kokonaisvaltaisesti kehoa tehden rauhallisia virtaavia liikesarjoja, joustoja ja venytyksiä; selkärangan hyvinvointi ja keskustan vahvistaminen huomioon ottaen. Tunti sopii kaikille. 

Liikkuvuus ja kehonhallintatunti

Voiko viikkosi paremmin alkaa kuin tällä tunnilla.  Monipuolisesti kehoa avaavia liikkeitä, sekä lempeää kehonhallintaa. Tunti, jossa kaikki pysyvät mukana, liikkeet tehdään omassa tahdissa, omaa kehoa kunnellen. Tunnin lopussa 10 min loppurentoutus/venyttely. Tälle tunnille te tarvitse kenkiä, sukat/jumppatossut on hyvät tai paljasjaloin.