Cheerleading lisenssit

Suomen Cheerleadingliitto (SCL) ja kaikki sen alaiset jäsenseurat siirtyvät elokuussa 2023 uuteen lisenssijärjestelmään. Lisenssijärjestelmän muutos tulee voimaan heti uuden lisenssikauden alkaessa 1.8.2023. Uudistuksen myötä jokaisella SCL:n jäsenseurassa cheerleadingia tai cheertanssia harrastavalla (7-vuotiaat ja sitä vanhemmat harrastajat) tulee olla joko harraste- tai kilpailulisenssi. Lisenssi tulee olla hankittuna kuukauden sisällä harrastuksen aloittamisesta. Lisenssi ostetaan Suomisport-palvelusta.

 

Harrastat cheerleadingia joukkueessa/ryhmässä, joka ei kilpaile (Tähtöset, Dazzling Stars)
7-vuotiaalla ja sitä vanhemmalla harrastajalla tulee olla liikkujan harrastelisenssi. Lisenssin voi ostaa vakuutuksettomana (hinta 15 €) tai vakuutuksella (hinta 50-95€). Lisenssi ostetaan Suomisportista. Lisenssi kattaa harrastamisen koko kauden ajan 1.8.-31.7. 

Harrastelisenssi ei sisällä kilpailulupaa, mutta sillä saa esiintyä SCL:n harrastelijoille suunnatuissa Stage-tapahtumissa.

Huom. Dazzlers tai Light Years harrastaja! Varmista valmentajalta tai kausi-infosta tarvitsetko liikkujan harrastelisenssin vai kilpalisenssin. Näillä joukkueilla lisenssityyppi vaihtelee kausittain riippuen mihin tapahtumiin ja kilpailuihin joukkue osallistuu. 

Harrastat joukkueessa, joka kilpailee (Sparkles, Twinkles, Goldies, Luster Lights, Blue Lights, Led Lights)
Suomen Cheerleadingliiton kilpailutoiminnan kattava lisenssi on pakollinen kaikille kilpailutoimintaan osallistuville harrastajille. Lisenssi kattaa harrastamisen ja kilpailemisen koko kauden ajan 1.8.-31.7. Lisenssi ostetaan Suomisportista.

 

 

Jos oma vakuutus kattaa lajin harjoittelun ja/tai kilpailuihin osallistumisen, lisenssin yhteudessä ei tarvitse ostaa lajivakuutusta. Olethan valmis esittämään tositteen omasta vakuutuksesta pyydettäessä.